Krampol si bez nemocné Hanky užívá: Ještě pár měsíců!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 8:50 | Aktualizováno: 17. září 2019 18:33

Jiří Krampol už je nějaký ten čas na všechno sám, jelikož jeho nemocná manželka Hanka je v péči lékařů, kde podle slov známého baviče ještě pár měsíců stráví. Populární herec si ovšem na samotu rozhodně nestěžuje.

Jiří Krampol si neprochází zrovna nejšťastnějším obdobím v životě. Jeho manželka Hanka se totiž v pražských Bohnicích léčí hned z několika závislostí, jelikož i známý bavič si uvědomil, že situace u nich doma si žádala podobně radikální řešení. Krampol je teď sice na spoustu věcí sám, ale paradoxně mu to jde k duhu.

Podle Expresu herec sám zdůrazňuje, jak ho v nepřítomnosti manželky společenský život nabíjí, a tak není divu, že ani on nechyběl na víkendové muzikálové premiéře Čarodějky. Informace serveru hovoří o tom, že společnost mu dělali Pavel Trávníček s manželkou, přičemž Krampol byl ve svém živlu, smál se a vypadal velice spokojeně.

Server konstatuje, že když je nemocná Hanka pod přísným dozorem lékařů, oblíbený herec si může konečně oddechnout, aniž by se strachoval o její bezpečí. Někdejší moderátor pořadu Nikdo není dokonalý se ovšem o stav manželky bezpochyby stále obává. Naposledy o něm mluvil minulý týden.

„Haničce se vede dobře. Jde jí to tam k duhu. Má tam jiný svět a pomalu zapomíná na ten starý, který měla vrytý pod kůží,“ řekl tehdy deníku Aha!. Hanka zároveň přestává být apatická a dokonce přibrala pár kilo. To ale zdaleka neznamená, že je léčba u konce. „Minimálně tři měsíce má v léčebně ještě před sebou, jinak by to nemělo cenu,“ dodal.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová