Láďa Štaidl se postaral o rozruch: Nová partnerka!

Ladislav Štaidl

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 17:50 | Aktualizováno: 16. září 2019 21:17

Ladislav Štaidl se na muzikálové premiéře postaral o pořádný rozruch. Populární hudebník poprvé vyvedl do společnosti novou partnerku, se kterou už evidentně seznámil i svého syna Artura.

Jsou to dva měsíce, co vás stars24.cz informoval, že se hudebník Ladislav Štaidl rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Míšou. Bývalá zdravotní sestra se k němu sice později snažila vrátit, ale muzikant se přesvědčit nenechal. Dost možná k tomu totiž měl velice dobrý důvod.

Ukázalo se to na premiéře dlouho očekávaného muzikálu Čarodějky, kam Štaidla doprovodila neznámá žena. „Je to má přítelkyně,“ odpověděl stručně Blesku a dál zůstal ohledně soukromí své partnerky tajemný. Deník ale zapátral a zjistil, o koho jde.

Dáma po boku hudebníka se jmenuje Yvona, stejně jako jeho předchozí partnerka pracuje ve zdravotnictví, tentokrát ovšem dokonce jako lékařka na urologii v pražské Všeobecné fakultní nemocnici.

Nový pár českého šoubyznysu měl i zajímavý odvoz. Pro Štaidla a jeho přítelkyni přijel na místo muzikantův syn Artur, jehož maminkou byla tragicky zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová.

Témata: Ladislav Štaidl artur štaidl