Karel Gott ukázal prstem: Vyvolení dostali pozvání na Bertramku!

Karel Gott 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 15:41 | Aktualizováno: 17. září 2019 7:03

Leckdo by čekal, že Karlu Gottovi bude stačit podpora vyjádřená na dálku, s vážnou nemocí bojující zpěvák má ovšem jiné plány. Někteří jeho přátelé podle dostupných informací obdrželi pozvánku na Bertramku. Kdo potvrdil účast?

Karel Gott ve čtvrtek oznámil nepříjemnou novinku, která zaskočila i spoustu jeho blízkých přátel. Legendární zpěvák trpí akutní leukémií, což do poslední chvíle netušili ani mnozí kamarádi Mistra, který teď bude se zákeřným onemocněním svádět statečný boj. Podpora okolí se mu proto bude velice hodit.

Podle informací Blesku se proto nehodlá odříznout od světa, ale naopak bude udělovat audience přátelům a spolupracovníkům. Deníku to potvrdila kupříkladu Marta Kubišová. „Ano, pozval mě, abych se za ním zastavila,“ řekla Blesku populární zpěvačka.

Na Bertramku se chystají i další Gottovi známí, např. jeho pianista Pavel Větrovec. Karel i jeho žena Ivana doufají, že zpěvák díky návštěvám přijde alespoň na chvíli na jiné myšlenky.

Pro veškeré návštěvy ale platí striktní pravidla kvůli vážnému zdravotnímu stavu Gotta. Zpěvák je kvůli oslabené imunitě mimořádně náchylný, pouhá rýma či chřipka představuje velké nebezpečí. Hosté proto smějí přijít jen stoprocentně zdraví.

Témata: Karel Gott Marta Kubišová