BLBKA Meghan? Britové jen kroutí hlavou!

Kate, Meghan, William a Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 14:40 | Aktualizováno: 16. září 2019 21:46

Plány na výchovu malého Archieho se Harrymu a Meghan rozsypaly jako domeček z karet, protože zněly od začátku velice nereálně. Britští odborníci na královskou rodinu mají jasno, z koho by si pár měl vzít příklad.

Princ Harry a vévodkyně Meghan by podle některých informací z královských kruhů nejraději vychovávali malého Archieho v ústraní, což dává půdu pod nohama spekulacím mnohých zahraničních médií o stěhování páru pryč z Velké Británie. Mluví se také o sporech mezi nimi a princem Williamem s manželkou Kate.

Právě od nich by si přitom dle odbornice na královskou rodinu měli nechat vévoda a vévodkyně ze Sussexu poradit ohledně výchovy. Vždyť budoucí královský pár vychovává tři děti starší, než je malý Archie.

Expertka kroutí hlavou nad slovy o výchově syna „mimo reflektory“. „Archie bude středem pozornosti, stejně jako jsou v centru zájmu cambridgské děti. Je to proto, že jsou jeho rodiče mladí, okouzlující, proto se o ně přirozené zajímáme,“ cituje Aha! odbornici Angelu Mollardovou.

Kate a William podle ní tuhle věc zvládají s bravurou. „Ano, vidíme jejich děti na veřejnosti, ale oni rozhodují o tom, jak. Díky sociálním sítím mají možnost šířit jen informace, které chtějí, a jen tak, jak si přejí,“ vysvětluje expertka, podle které by Harry a Meghan měli být razantnější. „Musí si víc stát za svým slovem, to jsme zatím u nich neviděli,“ dodala na závěr.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Kate Middleton královská rodina (gbr)