Nemocný Gott má nejlepší péči? Zpěvákova známá upřímně o Ivaně!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 13:28 | Aktualizováno: 17. září 2019 10:41

Karel Gott má tu nejlepší lékařskou péči, ale opřít se může i o podporu rodiny. Ivana Gottová se o manžela příkladně stará, ačkoliv i ona si o sobě občas vyslechne něco nehezkého. Jedna ze zpěvákových kolegyň pro ní však má jen slova chvály.

Karel Gott minulý týden přiznal, že trpí akutní leukémií. Již pár dní předtím se ozvala Vendula Pizingerová a prohlásila, že Ivana Gottová se snaží nemocemi sužovaného zpěváka bránit od okolního světa, což podle ní není správné. Gottova někdejší vokalistka Vlasta Kahovcová je jiného názoru.

„Chápu Ivanu, která k němu nechce pouštět známé a kamarády. Ví, jak na tom je, a snaží se ho ochránit. Je to dobrá holka, protože jsem to sama zažila. Můj muž byl od Vánoc v nemocnici a bylo to těžké. Měl cukrovku. Vím, co to je vozit manžela do nemocnice a sdílet s ním ty jeho problémy. Ivanu tak hrozně oceňuju,“ svěřila se Expresu.

Zároveň však trochu maluje čerta na zeď. „Musíte se s tím vyrovnat. I když s tím počítáte, stejně vás ta samota zaskočí. Vznikne taková bublina, prázdno a musíte se s tím srovnat. Což bude ta Ivana… Nevím, třeba se z toho Karel dostane,“ řekla serveru s tím, že by Gotta ráda viděla. Pokud to bude možné…

„Já se nebudu vnucovat. Jestli ho Ivana hlídá a hlídá jeho nejlepší kamarády a přátele a pouští k němu jenom někoho, nebudu se vnucovat. Přeju mu, aby se z toho dostal a doufám v to,“ dodala Kahovcová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová