Kubařová narovinu o StarDance: Bude tohle recept na úspěch?

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 12:52

Populární herečka Veronika Kubařová mohla vzít tančení ve StarDance jako další z mnoha rolí, které ve svém životě ztvárnila. Členka Dejvického divadla však ví, že k úspěchu v soutěži je třeba mnohem víc. Velkou oporu má naštěstí doma.

Bez intenzivního tréninku to sice nejde, jinak se ale známé tváře, které se letos utkají o post krále či královny tanečního parketu, připravují na jubilejní desátou řadu StarDance po svém. Třeba herečka Veronika Kubařová se může spolehnout na péči svého manžela, režiséra Pavla Kheka.

„Máme psa, takže venčení je teď hodně na něm. Ale je trpělivý a má od našich kamarádů, kteří už v tom byli, informace, že je to náročné, takže je nabrífovaný. A pomáhá mi. Dělá mi třeba svačiny a snídaně, takže děkuju,“ prozradila Super.cz herečka Dejvického divadla.

Její šance navíc zvyšuje fakt, že i sama Veronika si všímá, že se jí daří dělat v tanci pokroky. „Užíváme si tady tu atmosféru, trochu se flákáme a odpočíváme, protože začínám být fakt unavená. Už mě bolí nohy ve všech botách, takže musím trochu nechat to tělo zregenerovat. Je tam posun, lhala bych, kdybych řekla že ne,“ svěřila se serveru.

V soutěži se opět představí deset párů. Letos je s profesionálními tanečníky kromě Kubařové vytvoří herci Matouš Ruml a Miroslav Hanuš, novinářka Nora Fridrichová, zpěvačka Tonya Graves, youtuber Karel Kovář alias Kovy, biatlonistka Gabriela Koukalová, rybář Jakub Vágner, spisovatelka Radka Třeštíková a zpěvák Xindl X.

Témata: Veronika Kubařová StarDance