StarDance a na startu hned OSTUDA?!

StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 11:11 | Aktualizováno: 17. září 2019 10:02

Jubilejní desátá řada StarDance vyrazí do boje o televizní diváky už za pár týdnů a začít měla podle původních plánů velkolepě. Jan Onder prozradil, co si přáli tvůrci pro zahajovací večer. Hrozila však velká ostuda, a tak se nakonec televize rozhodla jinak.

Už ani ne za měsíc se taneční páry složené z jedné celebrity a profesionálního tanečníka či tanečnice objeví poprvé na televizních obrazovkách v rámci jubilejní desáté řady StarDance, o jejímž programu jsme vás informovali. Jedna původně plánovaná věc v něm ovšem nakonec místo nemá.

Podle informací Expresu měli tvůrci v plánu zahajovací tanec, kterého by se zúčastnili i všichni vítězové předešlých řad. Potvrdila to i zodpovědná osoba, šéf tanečníků Jan Onder. „Takový byl záměr,“ přiznal serveru. Proč to nakonec neklaplo?

„Spousta z nich neměla z pracovních důvodů čas na tréninky,“ prozradil Expresu někdejší účastník soutěže. Místo v kalendáři těžko hledali herci Jiří Dvořák a Pavel Kříž či olympijský vítěz Aleš Valenta. Složité by to měla i Marie Doležalová, která má doma malé dítě.

„Opening s vítěznými páry by měl být fakt dobrý, a kdybychom měli dva tréninky, byla by to ostuda,“ vysvětluje změnu v plánech Onder. „My jsme nebyli schopni se potkat. Jsem nakonec rád, že to tak dopadlo, protože by to byla ostuda,“ zopakoval smířlivě na závěr.

Témata: StarDance Jan Onder (tanečník)