Šárka Vaňková se vrací! Bývalka Renče a Sámera Issy odtajnila své plány

Vaňková, Šárka 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. září 2019 10:15

Proslavila se díky SuperStar, pak se po ní ale slehla zem. Šárka Vaňková se více než hudbou proslavila svými vztahy se známými muži. To se teď ale mění! Zpěvačka se opět hodlá vrátit do šoubyznysu!

Šárka Vaňková se proslavila v roce 2004 díky druhému místu v soutěži Česko hledá SuperStar. Porazit ji dokázala jen Aneta Langerová. V listopadu roku 2004 vydala debutové album Věřím náhodám a v červnu 2006 další Teď a tady. Kromě zpívání si zahrála v teenagerovském filmu Panic je nanic.

Jenže pak se odstěhovala na Slovensko a úplně se po ní slehla zem! V současné době se živí jako profesionální vizážistka a obchodní zástupkyně jedné světové kosmetické značky. Jenže po třech letech se jí zastesklo po hudbě!

Dříve se objevovala i v muzikálech, do nich se ale vrátit nechce. „Do muzikálu bych se vrátit nemohla z časových důvodů, protože příprava bývá náročná, a přeci jen mám Prahu na pravidelné dojíždění z ruky. Spíše si dokážu představit společenské nárazové akce,“ vysvětluje pro web eXtra.cz.

K návratu do šoubyznysu ji přesvědčovali dokonce i lidé v jejím okolí. „Moji nejbližší mě už dávno přemlouvali, abych začala zase zpívat. Jenže já jsem tvrdohlavá a potřebovala jsem prostě čas, rozhodnout se sama za sebe. Nechat to dozrát,“ říká Šárka.

I když žije na Slovensku, kde je spokojená, zpívat by chtěla spíše pro české publikum,. „V Čechách si mě lidé více pamatují. Teď jsme dodělali mé nové webové stránky – sarkavankova.cz, vše se pomalu hýbe dobrým směrem,“ dodává Vaňková, která už začala pracovat na hlasových cvičeních, aby ji hlas po letech bez zpívání nezradil.

Šárka Vaňková se proslavila také románkem z kolegou ze soutěže a miláčkem dívek Sámerem Issou. Nějakou dobu také žila s režisérem Filipem Renčem, se kterým se dokonce zasnoubila. Po čtyřech měsících ovšem jejich vztah náhle skončil.

Témata: Šárka Vaňková Superstar