Andrea Pomeje pořád myslí na Jiřího (†54): Nepřenesla se přes něj!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 8:51

Je to už půl roku, co odešel herec a producent Jiří Pomeje. I když to tak na první pohled nemusí vypadat, vdova Andrea připustila, že se přes to stále ještě nepřenesla. I proto jde s přítelem Petrem na vše pěkně pozvolna.

Andrea Pomeje v posledních týdnech čelí nejrůznějším spekulacím, které se týkají jejího vztahu se svalovcem Petrem Plačkem. Píše se o možném těhotenství nebo i o svatbě, což ovšem pohledná dýdžejka zatím vylučuje. Jaký je důvod?

„Nějakým způsobem ze sebe dostávám Jirku. Ještě jsem v minulosti,“ připomněla Expresu vdova zesnulého manžela, herce a producenta Jiřího Pomejeho (†54), který koncem února podlehl rakovině a teprve až v polovině letních prázdnin vyšlo najevo, kde je pohřben.

Výhledově si ovšem Andrea další manželství představit umí. „Neříkám, že bych náš vztah nebrala vážně, ale nehrnula bych se do manželství nebo společného dítěte. To si myslím, že bude v budoucnu. Teď ne,“ dodala.

I tak mají momentálně s Plačkem svých starostí dost. Diskžokejka se totiž rozhodla zmizet z Prahy a přestěhovat se za přítelem na vesnici nedaleko Poděbrad, kde bydlí i jeho rodina.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček