Nemocný Karel Gott: Zděšená Bubílková! Stejná nemoc ji připravila o parťáka!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 16. září 2019 21:46

S leukémií bojující zpěvák Karel Gott připomněl moderátorce Zuzaně Bubílkové staré trauma. Je to už patnáct let, co přišla o milovaného kolegu Miloslava Šimka právě kvůli stejné nemoci. Co se jí vybavilo za vzpomínky?

Karel Gott minulý týden nepříjemně zaskočil celé Česko i některé sousední státy oznámením, že u něj porucha krvetvorby v podobě Myelodysplastického syndromu přešla v uplynulých měsících v akutní leukémii. Informace překvapila i slavné osobnosti, přičemž některé z nich mají s tímto onemocněním své zkušenosti.

„Co mu přeju? Samozřejmě ať to překoná. Je to složité,“ posteskla si Blesku moderátorka Zuzana Bubílková, jejíž nerozlučný parťák Miloslav Šimek před patnácti lety podlehl stejné chorobě. Bubílková to má stále na paměti.

„Bohužel už jsem to jednou prožila se svým bývalým jevištním partnerem, a tam se to překonat nepovedlo. Na konci to byla úplně stejná nemoc. Takže obdivuji celé jeho okolí a přeju jim hodně síly a statečnosti,“ vzkázala Gottovi prostřednictvím deníku.

Legendární zpěvák, který v červenci oslavil 80. narozeniny, podle svých slov momentálně podstupuje ambulantní léčbu a dojíždí do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují jeho celkový zdravotní stav.

Témata: Karel Gott Zuzana Bubílková Miloslav Šimek