KRIZE ve StarDance: První pár má problémy!

StarDance - Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 15:25 | Aktualizováno: 14. září 2019 22:12

StarDance 2019 nezadržitelně klepe na dveře a už za měsíc se diváci dočkají prvního tanečního večera. Na povrch ale vyplouvají informace, které některé fanoušky příliš nepotěší.

Podle dostupných informací si taneční pár složený z Radky Třeštíkové a Tomáše Vořechovského příliš nesednul. Tvrdí to server Expres s tím, že může jít o první krizi v soutěži.

Problémy přiznal sám tanečník. Ten podle serveru uvedl, že si s Radkou Třeštíkovou zpočátku vůbec nesedl. "Chvíli mi trvalo, než jsem k ní nalezl tu cestu, ale už se mi to podařilo a je to fajn," uvedl Vořechovský.

Jak se ale zdá, nakonec se jim krizi povedlo překonat. "Občas je to těžší, ale jinak si myslím, že si rozumíme. Padli jsme si do noty, což je důležité," dodal.

Pokud by se ale krize neuklidnila, zdá se, že by je ani dlouho netrápila. Sázkové kanceláře, které neevidují jako posledního a s nejhorším kurzem Xindla X, uvádí jako nejhorší taneční pár právě spisovatelku Třeštíkovou se svým partnerem. Je totiž jedním z velkých favoritů na vypadnutí v prvních kolech soutěže.

Témata: StarDance Radka Třeštíková