Jágr na ní šetřil? Kopřivová prozradila, za čí peníze si dopřává luxus!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 15:01 | Aktualizováno: 13. září 2019 23:44

Veronika Kopřivová si na nějaký velký luxus nepotrpí, pár drahých šperků či jiných věcí ovšem doma má. Modelka teď prozradila, za čí peníze si to mohla dovolit. Světe, div se, o Jaromíru Jágrovi nepadlo ani slovo.

Po boku legendárního hokejisty Jaromíra Jágra dávala Veronika Kopřivová řadě lidí záminku k tomu, aby si o ní mysleli, že je zlatokopka. Vedle sportovce, který vydělával spoustu peněz, si klidně mohla dovolit hodit nohy nahoru. Jenže osmadvacetiletá rodačka z Teplic má trochu jinou povahu.

Kdo sleduje její účty na sociálních sítích, ten to dobře ví. Není proto ani divu, že tento týden pronesla slova, která z Jágra dělají pověstného „strýčka skrblíka“. „Mám jedny drahé hodinky a ty jsem si koupila za své, jako všechny dražší šperky,“ prozradila modelka podle Blesku. A to je třeba připomenout, že Jarda dělal v době jejich vztahu reklamu jedné klenotnické firmě.

Těžko říct, zdali nebyla „vina“ spíš na straně Veroniky, která působí jako pěkná workoholička, a tak o peníze rozhodně nemá nouzi. Jak se svěřila na Instagramu, jen tento týden ji čekalo focení vlastní kolekce, zařizování kolem jejího internetového obchodu s módou, navrhování zimní kolekce a ještě k tomu zahraniční cesta.

Jak se jí dařilo plnit úkoly? „Focení za námi! Teď rychle vybrat fotky, vyřídit práci, zadat úkoly, vyklidit auto, zabalit kufr, pomačkat Míňu, chvilku si pospat a ráno stihnout letadlo,“ vzkázala včera fanouškům na Instagramu. Dnes už se hlásila z ruzyňského letiště.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr