Jaromír Jágr na lovu: Domluvil si rande naslepo!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 11:52

Jaromír Jágr se sice nechal slyšet, že si po nedávném rozchodu od vztahů na nějaký čas rád odpočine, ale opak je pravdou. K nové známosti mu dopomohlo živé vysílání na sociální síti, které si v poslední době tak moc oblíbil.

Jaromír Jágr je po rozchodu s Veronikou Kopřivovou nezadaný a začíná se pomalu smiřovat s tím, že děti možná nikdy nebudou, ač on sám tvrdí, že u něj je vše časově posunuté, o čemž dost svědčí to, že se v 47 letech stále prohání mezi mantinely. Kdo však sledoval nedávné živé vysílání, ten už možná ví, že během nich probíhaly námluvy.

Stream měl pod palcem Jágrův synovec Jiří Kalla, který přišel s geniálním nápadem spojit se s nějakou slečnou. Po několika neúspěších se objevila usměvavá Linda. „Koukám ze Španělska, akorát jsem přišla z práce! Dostala jsem se sem přes Jágra, sledovala jsem ho. Zdravím Jardu, je nejlepší!“ vzkázala na úvod podle Aha!.

Legendárnímu hokejistovi se na první pohled zalíbila. „Linda je hezká. Vztahy, vztahy!“ cituje ho server. Linda mu odvětila, že je sama a žádný vztah nemá. Pokud nepočítáme vztah k hokeji, který ji dozajista mohl přilepšit. „Tři roky jsem ho hrála. Můj bratr také hraje hokej, jde mu to skvěle,“ nechala se slyšet.

Celé to má bohužel ten háček, že kráska žije v zahraničí. Říká se ovšem, že láska hory přenáší. „Do Třince nejedu, letím do Španělska!“ vtipkoval Jágr, který dokonce Lindě adresoval i soukromou zprávu. „Lindo, byla jsi dobrá! Máme tě rádi,“ napsal jí olympijský vítěz z Nagana.

Témata: Jaromír Jágr