Šafářová nebude sama? Karolína Plíšková narovinu o dětech!

Karolína Plíšková (tenistka) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 11:17 | Aktualizováno: 13. září 2019 14:37

Karolína Plíšková má momentálně spíš sportovní cíle, ráda by se vrátila na tenisový trůn a konečně získala grandslamový titul. I ona však vidí, že některé její kolegyně se staly (nebo brzy stanou) maminkami. Přeje si i Karolína mít děti?

V posledních měsících se s tenisovými maminkami roztrhl pytel. Andrea Sestini Hlaváčková už má porod úspěšně za sebou, Lucii Šafářovou teprve čeká. Obě jsou bývalými fedcupovými kolegyněmi Karolíny Plíškové, která se dosud prohání po kurtech. Není to však tak dávno, co i ona o dětech promluvila.

„Přemýšlela jsem o tom, kdy tak plus mínus skončí moje kariéra, což bych chtěl stihnout do svých třiceti let. Teď je mi sedmadvacet. Pak uvidíme. Děti jednou určitě chci,“ řekla před časem Top Star magazínu s tím, že po konci kariéry si chce dát ještě chvíli volno, ne hned vstávat v noci k dětem.

S jejími slovy souzní i manžel Michal Hrdlička, který už má dceru Lindu z předchozího vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou. „Děti teď neplánujeme. Do budoucna ano. Jsme manželé, takže spolu samozřejmě řešíme společnou budoucnost a děti v těch plánech také pochopitelně figurují,“ uvedl v pořadu.

Logicky se už dopředu nabízí otázka, zdali děti půjdou ve šlépějích své sportovně nadané matky. Plíšková si to prý musí nejprve pořádně rozmyslet. „Vím, jaká je to psychická i fyzická dřina. A to i pro rodiče. Určitě však děti k tenisu budu vést,“ dodala světoznámá tenistka.

Témata: Karolína Plíšková Michal Hrdlička