Zemřel exmanžel Nadi Urbánkové Havlík: Pět let mě týral a pak... Jana Fabiánová promluvila!

Urbánková, Naďa 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2019 10:26

Zemřel exmanžel Nadi Urbánkové (80), Čechošvýcar Josef Havlík (†87). Zpěvaččina dcera Jana Fabiánová ale jeho smrti rozhodně nelituje! Dokonce prozradila, že ji několik let týral!

Jana Fabiánová, která se také dala na hudební dráhu, drsně zúčtovala s posledním manželem své matky Nadi Urbánkové! „Přiznám se, že nevím, co mám cítit v den, kdy zemřel tyran, kvůli němuž mám dodneška noční můry,“ napsala zpěvačka na svůj facebookový profil.

Na chování Havlíka podle všeho jen tak nezapomene. „Pět let mě systematicky psychicky týral. Jakmile mi padlo osmnáct, snažil se na mě marně převést svou zcela zadluženou firmu,“ prozradila Jana. Za několik let jí kvůli tomu zaklepali exekutoři na dveře a všechno jí vzali.

Její věci se jí nakonec vrátily, jednoduché to ale nebylo. „Trvalo mi rok a půl, než jsem dostala zpět svůj nábytek a osobní věci. To vše kvůli člověku, který ani nebyl můj biologický otec a doma mi říkal ten parchant nebo ten bastard,“ postěžovala si Jana Fabiánová.

Téměř o celý majetek kvůli svému ex přišla také sama Urbánková. Když se v roce 1990 přestěhovala k Havlíkovi do Švýcarska, sekla se zpíváním a začala s ním podnikat. Když se vrátili do Česka, koupili sanatorium v Protivíně na jihu Čech.

Firma ale skončila v konkurzu a zpěvačka v dluzích, uvedl Blesk. Všechny smlouvy a úvěry totiž musela podepsat právě Urbánková, protože jejímu manželovi by peníze jako cizinci nikdo nepůjčil. Havlík nicméně až do své smrti tvrdil, že to Urbánková naopak oškubala jeho!

Témata: Naďa Urbánková Jana Fabiánová