Markéta Konvičková po boji s rakovinou: Má šanci na děti?!

Markéta Konvičková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 21:54 | Aktualizováno: 12. září 2019 23:41

Markéta Konvičková si před časem vyslechla u lékaře velice špatnou zprávu, doktoři u ní objevili vzácný nádor, který ji mohl připravit o možnost mít děti. Zpěvačka ale po uzdravení mluví rovnou o dvojčatech. Je těhotná?

Markéta Konvičková v posledních dnech šokovala fanoušky informací, že jí lékaři našli vzácný nádor, který se na jejím zdravotním stavu projevoval všelijak. Konkrétně šlo o několikacentimetrovou cystu na vaječníku. Ač zpěvačka potvrdila, že už je zdravá, přesto se lidé obávali, zdali ještě bude moct mít děti.

„Pevně doufám, že děti budu moci mít,“ svěřila se eXtra.cz s tím, že veškeré naděje opírá o výsledky vyšetření. „Jeden vaječník mám zdravý, dělohu také,“ prozradila serveru, jak dopadly testy.

Budoucnost má někdejší účastnice SuperStar jasně nalajnovanou včetně jmen svých dětí. „Jsem ready na jednovaječná dvojčata Klárku a Amálku. Už to mám naplánováno. Budou to krásné zdravé holky,“ vzkázala Markéta, která má za sebou jedno z nejhorších období v životě.

Blonďatá zpěvačka v posledních dnech projevila velkou odvahu nejen překvapivým odhalením o svém zdravotním stavu, ale i pozoruhodným videoklipem, v němž se ukázala nahoře bez. Klip zaujal i v zahraničí.

Témata: Markéta Konvičková