Jaromír Jágr se smířil s osudem? Upřímně přiznal…

Jaromír Jágr trénuje (Calgary Flames) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 21:02 | Aktualizováno: 13. září 2019 9:27

Jaromír Jágr je i v 47 letech nezadaný a bezdětný a trochu začíná působit dojmem, že se smířil s osudem starého mládence. V živém vysílání na sociálních sítích promluvil o potomstvu a připustil, že možná žádné děti nebudou.

Jaromír Jágr je po rozchodu s Veronikou Kopřivovou opět nezadaný. Shodou okolností modelka právě v těchto dnech narovinu promluvila o dětech. Soudě podle jejího programu na ně zatím nebude mít čas, a tak legendární hokejista, kterému tikají biologické hodiny, vlastně nemusí litovat.

Jenže během nedávného živého vysílání na Instagramu to vypadalo, že se olympijský šampion pomalu smiřuje s tím, že žádné děti nebudou. „Nevím, kdy u mě bude žena a děti. Až to bude, tak to bude. Třeba to nebude nikdy, nedá se nic dělat. Zatím jsem skoro v padesáti sám,“ nechal se slyšet sedmačtyřicetiletý sportovec.

Jágr, který se – přestože jeho poslední partnerka byla blondýna – netají zálibou v brunetkách, nedávno nastínil svůj další postup v osobním životě. „No tak nejdřív si musím najít přítelkyni nebo manželku, pak můžu mít dítě. Ono to má všechno takovej jako postup,“ vysvětloval dost kostrbatě.

Hokejová legenda před časem uvedla, že lásku nikterak intenzivně nehledá, ani ženy prý o schůzky velký zájem nejeví. Ohledně potomka ale víru neztrácí, protože je u něj všechno časově posunuté, o čemž svědčí to, v jakém věku se stále ještě prohání mezi mantinely.

Témata: Jaromír Jágr