Nemocný Gott budí emoce: Hádky na sítích, nemístně se ozval i Novotný!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 19:19 | Aktualizováno: 12. září 2019 22:39

Snad to Karel Gott nečte... Ačkoliv si Mistr přeje klid, na sociálních sítích klid zbraní rozhodně nezavládl. Pod příspěvkem, v němž zpěvák přiznal, že má vážné zdravotní potíže, se hádají jeho příznivci mezi sebou. Nemístně se ozval i "protekční spratek" Pavel Novotný.

Karel Gott dnes zaskočil Česko oznámením, že trpí akutním typem leukémie. O nemoci, s níž už se podle vlastních slov potýká nějaký čas, neměli do čtvrtečního rána ponětí ani mnozí jeho blízcí. Na překvapivou zprávu reagují známé osobnosti, ale i fanoušci legendárního zpěváka.

Na Gottově facebookovém profilu nechybí tisíce vzkazů příznivců, kteří se ovšem i pohádali. Ostrou debatu vyvolalo doporučení, aby se léčil konopnými léčebnými přípravky. Mnozí diskutující byli znechuceni odkazem na konkrétní produkt, protože to považují za opravdu nevkusnou reklamu, která se přiživuje na cizím neštěstí.

Kontroverze vzbudil i diskuzní příspěvek bývalého bulvárního novináře a současného starosty jedné z pražských městských částí Pavla Novotného. „Snad ho v tak těžké době Ivana tolik nesekýruje,“ napsal syn populárního baviče. Jemu osobně se však „humorná“ vložka moc nepovedla.

Svědčí o tom mnohdy vulgární odpovědi Gottových fanoušků, kteří Novotného posílali do patřičných míst. Někteří příznivci se obešli bez vulgarismů. „Pavle, vaše komentáře jsou někdy i vtipné, ale myslím, že sem to asi nepatří,“ vzkázala mu jedna mladá slečna.

Témata: Karel Gott Pavel Novotný