Karel Gott bojuje s nemocí: Tajné zprávy ze špitálu… JE TO VÁŽNÉ!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 15:00 | Aktualizováno: 14. září 2019 14:42

Karel Gott opět bojuje s vážnou nemocí, které jej ohrožuje na životě, ale bezpochyby je v péči těch největších odborníků a nic nevzdává. Ze špitálu, kam Mistr dochází, ovšem unikly zajímavé informace.

Karel Gott dnes přiznal, že trpí akutní myeloidní leukémií a je v ambulantní péči Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, jejíž lékaři mu pomohli se dostat z rakoviny mízních uzlin. Ačkoliv Mistr žádal o klid, ze zdravotního zařízení, které navštěvuje, někdo pouští důvěrné informace. Pro server eXtra.cz totiž promluvila nejmenovaná zaměstnankyně nemocnice.

Gott prý dochází do části kliniky, která není přístupná pacientům ani části personálu. „Je u nás veden pod falešným jménem, aby mu bylo poskytnuto soukromí,“ řekla serveru osoba z oddělení, které se o zpěváka stará.

„Co se týče jeho aktuálního zdravotního stavu, o něm vám nic neřeknu. Schválně se po tom nepídím, aby to nevyvolalo podezření, kolem osoby pana Gotta už tu z předchozích dob panuje určitá nejistota a nervozita,“ svěřil se anonymní zdroj eXtra.cz.

„I když se tu o tom nikdo moc nahlas nebaví, všichni tu víme, že léčba pana Gotta víceméně nikdy pořádně neskončila. Víme, co za nemoc má, s čím bojuje, jaké jsou jeho šance. Bohužel tu s tím máme velké zkušenosti. Ten stav je skutečně vážný,“ dodala zaměstnankyně.

Témata: Karel Gott