Veronika Kopřivová narovinu: KDY BUDOU DĚTI?

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 13:39 | Aktualizováno: 12. září 2019 13:53

S Jaromírem Jágrem na děti nedošlo, ale s novým přítelem Mírou... Veronika Kopřivová na sociální síti jasně odpověděla na množící se dotazy, zdali už chce mít potomka. Udělala to však poměrně svérázným způsobem.

Veronika Kopřivová už mnohokrát dokázala, že ač jí kvůli vztahu s hokejistou Jaromírem Jágrem považovali mnozí lidé za zlatokopku, ona se umí pěkně otáčet. Důkazem je i nejnovější příspěvek na sociální síti, v němž modelka ve stručnosti nastínila fanouškům svůj nadcházející program.

Verču čeká podle jejích slov focení nové vlastní kolekce, pak se hodlá týden věnovat svému internetovému obchodu s módou, který – jak sama přiznala – poslední dobou pěkně zanedbávala. „Zjistila jsem, že na eshopu nemáme skoro žádné zboží,“ píše s humorem. Následovat bude dodělání zimní kolekce.

„Už teď jsem ve skluzu, protože bych měla řešit jaro. Někdy bych se potřebovala rozčtvrtit,“ připustila Kopřivová a na závěr vytáhla opravdu zajímavé téma. „Častá otázka, kdy budu mít děti? Na to jsem teď jasně odpověděla!“ dodala.

Moc jasná odpověď to ovšem nebyla, Veronika pouze naznačila, že to asi nebude úplně brzy. „A Verunko, kdy teda budete mít ty děti?“ tázal se jí někdo z účtu fitness centra, kam dochází cvičit se svým nynějším partnerem Miroslavem Dubovickým, který bude možná jednoho dne otcem jejích dětí. Odpověď ovšem nepřišla.

Témata: Veronika Kopřivová