Nemocný Gott budí soucit: Celebrity a vyděšené první reakce

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 10:58 | Aktualizováno: 12. září 2019 19:44

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott přiznal, že bojuje s život ohrožujícím onemocněním, a tato zpráva od rána nenechává nikoho chladným. Reagují už i kolegové ze šoubyznysu, ozvala se např. Helena Vondráčková nebo Jiří Krampol.

Karel Gott dnes fanouškům oznámil velice smutnou zprávu. Po vlně spekulací o jeho zdravotním stavu na přímý dotaz prozradil, že trpí akutní myeloidní leukemií. I když byl poslední dobou několikrát nemocný, nikdo si nemyslel, že je na tom až tak zle, dokonce ani jeho nejbližší přátelé. Česko oněmělo a lidé ze sebe jen těžko soukají slova podpory.

Ozvala se třeba zpěvačka Helena Vondráčková. Zpráva o Karlově nemoci ji nepříjemně překvapila. „Mám z toho husí kůži a moc mne to mrzí. Je to velký bojovník a věřím, že vše díky obrovské podpoře rodiny, kamarádů a fanoušků zvládne. Moc na něj myslíme,“ cituje ji server Seznam Zprávy.

„Cože? To je strašný, to je strašný,“ reagoval Jiří Krampol, když se o kamarádově nemoci dozvěděl. „Zrovna takovej frajer?! To je nespravedlivý. Na Karlových osmdesátinách mě napadlo, jestli ho náhodou zase něco netrápí. Ale hned jsem ty myšlenky zažehnal. Nedá se nic dělat, musí se stát zázrak, Karel tu bestii musí porazit,“ svěřil se eXtra.cz.

Palce drží Gottovi i další slavné osobnosti a nejsou samy. Povzbudivé vzkazy adresují na Bertramku i fanoušci nejen z Česka, ale i ze sousedních zemí, kam legendární zpěvák jezdil koncertovat. Všichni mu zkrátka přejí brzké uzdravení.

Témata: Karel Gott