Lucie Vondráčková jako mořská panna? Upozornili ji na zajímavý detail!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 9:39 | Aktualizováno: 12. září 2019 22:21

Lucie Vondráčková se musela cítit skoro jako v pohádce. Oblíbená zpěvačka měla díky focení možnost obléknout si kostým mořské panny a zaplavat si v něm. Fanoušci jí ovšem vzápětí upozornili na zajímavý detail. Něco podle nich nehrálo.

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková si v uplynulých dnech vyzkoušela tzv. mermaiding. Jde o plavání stylem mořské panny a podle Lucie je to trend, jemuž po celém světě propadly tisíce žen, které se oblékají do kostýmu zakončeného ploutví. Dvojnásobná maminka si ho oblékla a na sociálních sítích se nyní pochlubila fotografiemi.

„A výsledek… Malá mořská víla… krásný nápad, ploutve sedí jak ulité,“ komentovala populární zpěvačka tento opravdu nevšední zážitek a vyzvala fanoušky, aby konečný výsledek, tedy pořízené snímky, posoudili sami. Příznivci se nenechali dlouho pobízet.

Jeden z fanoušků se brzy chopil slova. „Krásná mořská panna, ale jeden detail – mořské panny jsou nahoře bez,“ ozval se Honza. Brzy ho ovšem jedna z diskutujících vyvedla z omylu. „Viděl jste Ariel?“ zeptala se nejprve. „Takže nejsou, mají tam škeble,“ vysvětlila mu Simona.

U Vondráčkové nejspíš nepřipadá v úvahu, že by se ukázala "nahoře bez", fanoušky se jí přesto zaskočit podařilo, když z ní vylezla následující věta. „Další neskutečné podvo(dovo)dní focení,“ napsala Lucie. „Není to podvodní focení? Podvodovodní je, jako že se fotíte pod vodovodem,“ vysvětlovali jí. Brzy se dočkali odpovědi. „Ano, proto ty smajlíky… hezčí slovo,“ reagovala oblíbená zpěvačka.

Témata: Lucie Vondráčková