Karel Gott LEUKÉMIE: Svět lituje vážně nemocného Mistra! Zaskočení Němci…

Karel Gott

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 9:00 | Aktualizováno: 12. září 2019 19:43

Nemocemi sužovaný zpěvák Karel Gott dnes přiznal, že opět bojuje o život, trpí totiž akutní leukémií. Jeho vážný zdravotní stav už plní i stránky zahraničních médií. Jen zaskočení Němci se zatím nezmohli na jediné slovo.

Česko dnes ráno oněmělo. Jak už vás stars24.cz informoval, legendární zpěvák Karel Gott přiznal, že trpí akutní leukémií, o čemž do čtvrtka nevěděla ani řada jeho blízkých. Mistrův vážný zdravotní stav už plní i stránky mnohých zahraničních médií, převážně v těch zemích, kde Gott dlouhá léta vystupoval.

Třeba slovenský deník Nový Čas na svém webu připomíná, že Gott se zdravotních problémů nezbavil prakticky od chvíle, co oznámil, že porazil rakovinu mízních uzlin. Redaktoři nezapomněli zmínit, že v červenci kvůli chatrnému zdraví odvolal vystoupení na festivalu Benátská, kde chtěl s fanoušky oslavit letošní 80. narozeniny.

Server deníku Plus Jeden Deň si ve svém článku vystačil s Gottovými aktuálními vyjádřeními. Přednost dostalo přiznání zdravotních potíží deníku Blesk, nechybí ovšem ani Mistrův dlouhý vzkaz pro fanoušky, v němž žádá o klid pro sebe i svou rodinu.

Zajímavostí je, že v sousedním Německu ještě informaci o Gottově vážném zdravotním stavu nezaznamenali. Není ovšem pochyb o tom, že se to během dne rozhodně změní, jelikož „zlatý hlas z Prahy“ se tam stále těší velké popularitě.

Témata: Karel Gott