Karel Gott a UTAJENÁ LEUKÉMIE: Česko oněmělo… Blízcí nic netušili!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 7:59 | Aktualizováno: 12. září 2019 19:44

Česko dnes ráno oněmělo. Legendární zpěvák Karel Gott přiznal, že opět bojuje o život. O tom, že trpí akutní leukémií přitom nevěděli ani mnozí jeho blízcí. Celá země nyní drží Mistrovi palce, fanoušci už posílají povzbudivé vzkazy.

Strašlivé probuzení to dnes muselo být pro fanoušky Karla Gotta. Legendární zpěvák přiznal Blesku, že opět bojuje s život ohrožujícím onemocněním – trpí akutní leukémií. Do čtvrtečního rána o tom neměla tušení ani spousta jeho blízkých.

„Tak to je teda děsivé probuzení! Totální šok! Už dlouho se něco proslýchalo a já tomu nechtěl věřit. Teď je to černé na bílém. Karle, myslím na Tebe a moc. A držím palce. Vždycky jsi byl, jsi a budeš absolutní vítěz. Věřím, že opět vyhraješ! Vím to!“ posteskl si dle Blesku hned po ránu Jan Adam, Gottův někdejší manažer a archivář.

Co Gott vlastně o nemoci prozradil? „Před čtyřmi lety jsem pro agresivní nádor podstoupil velmi intenzivní léčbu, která vedla k jeho úplnému vymizení. Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu,“ svěřil se deníku.

„Přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukemii,“ dodal vzápětí. Nyní probíhá ambulantní léčba a všichni včetně nás věří, že se Mistr opět ze všeho vyhrabe.

Témata: Karel Gott