Veronika Žilková má plné ruce práce: S Agátou a taky tímhle!

Veronika Žilková s dcerou Agátou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 16:19

Veronika Žilková má momentálně plnou hlavu starostí s dcerou Agátou, která ji přijela navštívit poté, co se jí doma nejspíš definitivně rozpadl vztah s manželem Jakubem Prachařem. Oblíbená herečka má přitom na práci i jiné věci.

Veronika Žilková má v posledních dnech nečekanou návštěvu. V Praze si totiž sbalila kufry její manželskou krizí poznamenaná dcera Agáta Prachařová a vyrazila za maminkou do Izraele. „Říkala, že potřebuje vypadnout a užít si slunce, teplo, moře a péči své mámy,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Agáty.

Populární herečka, která musela své řemeslo oželet, však má plnou hlavu starostí i s něčím jiným, jak se ostatně svěřila na sociální síti. „Příprava třídy. V sobotu začíná česká škola v Izraeli. Všichni jsou dobrovolníci,“ prozradila Veronika na Instagramu.

Nezletilá dcera Žilkové Kordula přitom v zahraniční zemi chodí do anglickojazyčné školy, kterou herečka nedávno navštívila kvůli třídním schůzkám. Tehdy přitom poukazovala na to, že je oproti českým školám z jednoho důvodu lepší. „Škola, kde hlavní záměr je nestresovat děti ani rodiče… v Česku je to ve škole naopak,“ vyjádřila se na rovinu.

Ve volné chvíli však Veronika bezpochyby prohodí s dcerou pár slov i o tom, co se děje doma. Agáta podle všeho vzdala jakoukoliv snahu o záchranu manželství s Jakubem Prachařem, na sociálních sítích kupříkladu opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová