Kocián a Lunetic? Je konec… Budu dělat v Mekáči, říká!

Martin Kocián 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 15:39

Comeback někdejší úspěšné chlapecké kapely Lunetic v celém původním složení je u konce. Zbylí členové kapely kvůli absenci na vystoupení vypakovali Martina Kociána. Co k tomu říká? A kam nyní povedou jeho kroky?

Jak už vás stars24.cz informoval, skandály proslavený Martin Kocián minulý týden nedorazil na jeden z comebackových koncertů legendární chlapecké kapely Lunetic. Ostatní členové Vašek, David a Aleš ještě chvíli čekali, zdali od kolegy nedorazí nějaké rozumné vysvětlení absence, ale v neděli jim došla trpělivost.

„Je nám to velmi líto, ale Martin Kocián už není členem skupiny Lunetic. Důvody jsou velmi osobní, takže jen mezi námi. Děkujeme za pochopení, podporu a těšíme se na Vás na dalších koncertech,“ vzkázali fanouškům na Facebooku.

Jaký je pohled samotného Kociána, který potvrdil, že na poslední vystoupení opravdu nedorazil? „Vyvrcholilo to tím, že jsem se podle kluků na vystoupeních údajně choval nevhodně. A logicky, když mi bylo toto řečeno, se odvíjelo další. Myslím tím chování kluků i z mojí strany… Prostě jsme se na určitých věcech neshodli. A logicky jsme se tedy rozloučili,“ vysvětlil eXtra.cz.

Vzápětí vyloučil, že by – podobně jako v minulosti – stály za jeho koncem problémy s drogami. „Lidi to hodí vždy na drogy, protože jsem tím známý,“ připustil Kocián. „Ale to, že šlo o mou nespokojenost, už nikdo nevidí,“ řekl serveru.

Co hodlá vyhozený člen Luneticu nyní dělat? „Pokrývače nebo v Mekáči anebo kdekoliv jinde, práce totiž šlechtí – užíval jsem si dva roky hudby a teď přišla změna,“ bere to tak, jak to je. 

Témata: Martin Kocián skupina Lunetic