Jitka Čvančarová narovinu: Strach o blízké a tragédie v rodině!

Jitka Čvančarová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 14:04 | Aktualizováno: 11. září 2019 22:12

Jitka Čvančarová má za sebou natáčení i uvedení depresivního válečného filmu Nabarvené ptáče. Populární herečka i v souvislosti s tímto snímkem promluvila o strachu o své blízké či o tragédii v rodině.

Jitka Čvančarová zazářila nejen ve snímku Nabarvené ptáče, ale v posledních dnech také na věhlasném filmovém festivalu v italských Benátkách, kde film, který je mimo jiné o strachu, propagovala a měla z toho sama velké obavy. „Asi mám po dlouhý době fakt trému,“ psala na sociální síti.

Vnadná herečka teď o strachu jako takovém promluvila pro magazín WHAT. „Když jsem byla malá, trpěla jsem jen strachem o své blízké. To byl asi jediný strach, který mě popadal. Jsem spíš typ, který se stará o druhé a sebe dává na poslední místo,“ přiznala s tím, že teď se to snaží odnaučit a dostat se také k sobě sama.

Obavy o blízké byly namístě, tragédie se její rodině stejně nevyhnula. „Táta byl jediný, o kterého jsem se nikdy nebála, a přesto odešel brzy, tragickou smrtí, zabil ho elektrický proud. Jsem sirotek, rodiče už nemám, maminka zemřela před dvěma lety, taky brzy…“ posteskla si magazínu.

Jako milující maminka má nyní Jitka přirozeně strach o své děti. „Dříve jsem neměla tak silný pud sebezáchovy jako teď. Byla jsem ochotná skočit mezi žraloky a plavat s nimi,“ popsala Čvančarová adrenalinový zážitek s tím, že dnes už by něco podobného neudělala.

Témata: Jitka Čvančarová