Lucie Vondráčková po 2 měsících doma: Pořád se jí plete jazyk?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 13:20 | Aktualizováno: 11. září 2019 22:06

Poslední roky prožila Lucie Vondráčková v Kanadě, nakonec se ale smířila s návratem domů do Česka. Spoustu lidí přesto překvapilo, že se jí jako herečce a zpěvačce trochu plete jazyk. Léta užívání angličtiny si zkrátka vybrala svou daň.

Lucie Vondráčková je už přes dva měsíce zpátky v Česku, roky strávené v Kanadě se na ní ovšem podepsaly. Projevuje se to třeba steskem po životě v zámoří, ale občas také krkolomným vyjadřováním v mateřském jazyce. Jednou už si dvojnásobná maminka takhle utrhla pořádnou ostudu.

Během focení v pražském Parkhotelu si nejprve nemohla vzpomenout na slovní spojení „houpací sofa“, to ale nebyl největší trapas. „A tady je takováhle… malá… jak se tomu říká? Bedroom,“ vypomohla si nakonec anglickým slovíčkem, když se jí nevybavilo české slovíčko „ložnice“.

Teď se historie opakuje a paradoxně to je opět při příležitosti focení, kterým se Vondráčková chtěla pochlubit na sociální síti. Ze zpěvačky tentokrát vylezla následující věta… „Další neskutečné podvo(dovo)dní focení,“ napsala Lucie. Některé své fanoušky tím opět zaskočila.

„Není to podvodní focení? Podvodovodní je, jako že se fotíte pod vodovodem,“ ptal se a vysvětloval Honza. Brzy se dočkal odpovědi. „Ano, proto ty smajlíky… hezčí slovo,“ reagovala oblíbená zpěvačka. „Třeba myslela podvodné,“ ozval se ještě jakýsi vtipálek.

A o čem vlastně byla řeč? Vondráčková si vyzkoušela mermaiding. Jde o plavání stylem mořské panny a podle Lucie je to trend, jemuž po celém světě propadly tisíce žen, které se oblékají do kostýmu zakončeného ploutví.

Témata: Lucie Vondráčková