Spor ve StarDance: Genzer si to s ním vyříkal z očí do očí!

Richard Genzer 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 11:59

Jubilejní desátá řada StarDance ještě ani nezačala a na světě už jsou první vážné spory. Richard Genzer, který se z role soutěžícího přesouvá do poroty, si to s jedním z kolegů vyříkal pěkně z očí do očí.

Do prvního tanečního večera populární televizní soutěže StarDance sice zbývá ještě měsíc, ale nervy už jsou na pochodu. Paradoxně nikoliv mezi soutěžícími, ale mezi členy poroty, jejíž sestava se před jubilejní desátou řadou z poloviny obměnila. Novými tvářemi jsou Jan Tománek a někdejší soutěžící Richard Genzer.

Právě oni dva si na tiskovce k soutěži vjeli do vlasů. Do populárního komika se nejprve navezl Tománek. „Tanečníci v porotě jsme jen tři – Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexlerová a já,“ prohlásil podle deníku Aha!. Oblíbený „Geňa“ se to nenechal líbit.

„Vystudoval jsem taneční konzervatoř. S vyznamenáním! A za to vyznamenání jsem dostal knihu,“ obořil se na kolegu, který kontroval tvrzením, že má konzervatoř rovněž vystudovanou, a to v Olomouci. Tománek navíc Richardovi připomněl, že tančil závodně.

Genzer měl přesto poslední slovo. „Olomouc má každej, já mám pražskou konzervatoř,“ reagoval na parťáka z poroty. O tom, zdali se jejich spor přenese i do přímých přenosů, se budou moct diváci poprvé přesvědčit v sobotu 12. října.

Témata: Richard Genzer StarDance