Dáda Patrasová se cítí skvěle! Fanoušci kroutí hlavou!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 11:22 | Aktualizováno: 11. září 2019 22:05

Řekli byste si, že Dáda Patrasová momentálně moc důvodů k radosti nemá, ale opak je pravdou. Oblíbená herečka se na sociální síti svěřila, že se cítí na výbornou. Někteří fanoušci ale nad jejími slovy kroutí hlavou.

Dáda Patrasová neprožívá zrovna nejšťastnější období ve svém životě. Právníky se ohání před manželem Felixem Slováčkem, jemuž hrozí rozvodem, i jeho nynější partnerkou Lucií Gelemovou, s níž si – pokud budeme věřit dostupným informacím – vyměňuje výhrůžky. Populární herečka se podle svých slov přesto cítí skvěle.

„Milí, je mi konečně skvěle!“ vzkázala Dáda sledujícím u nejnovější fotky na Instagramu. Jaké je vysvětlení? Prý jí k lepšímu životnímu stylu pomohl jeden běžně dostupný doplněk stravy, který podporuje hubnutí. „A je to venku!“ prohlásila ještě Patrasová.

O své proměně poprvé promluvila už o několik dní dříve, kdy se chlubila novými snímky, které pořídila v srpnu. „Myslím, že je na nich konečně vidět výsledek mého půlročního snažení – 8 kg dole. Opravdu se teď cítím mnohem líp,“ psala tehdy na sociální síti a rovněž nezapomněla připomenout zázračný přípravek.

Někteří fanoušci, kterých na Instagramu nasbírala už přes 40 tisíc, si však myslí, že jí nejspíš přeskočilo. Ostatně poslední spor manželů začal tak, že se Felix Slováček nechal slyšet, že by Dádu rád zbavil svéprávnosti. Patrasová na to ostře reagovala tvrzením, že hudebník trpí demencí.

Témata: Dagmar Patrasová