StarDance v ohrožení? Zraněný soutěžící a další zdravotní problémy!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2019 9:42 | Aktualizováno: 11. září 2019 14:52

Letošní ročník StarDance ještě ani nezačal, už se ale objevily první problémy! Taneční show postihla téměř stejná nehoda, jako loni, kdy se při tréninku zranil herec Václav Kopta (54), který nakonec ze soutěže ještě před začátkem vysílání odstoupil!

Loni StarDance už v úvodu poznamenalo vážné zranění Václava Kopty. Ani letos se ale tanečníci nevyhnuli problémům! Stejný osud jako Koptu totiž málem potkal i herce Miroslava Hanuše!

Účast šestapadesátiletého Hanuše, kterého diváci znají třeba jako Antonína Hložánka ze seriálu Ulice nebo jako zákeřného šéfa ze seriálu Případy 1. oddělení, byla v ohrožení! Nakonec ale naštěstí vše dobře dopadlo. Hanuš sice nepatří k favoritům, přesto by jeho ztráta pořad výrazně zasáhla.

„Dlouho jsem nic nedělal, a tak jsem si řekl, že se před tréninky trošku rozhýbu. Koupil jsem si tenisky a začal běhat. Asi třetí den jsem vyběhl a najednou cítím obrovskou bolest v lýtku, že jsem málem nedošel ani domů. Bál jsem se, že to bude utržený lýtkový sval, ale byl jen natržený,“ popsal pro Blesk herec.

Zranění mu pořádně pokazilo náladu! „Nejvíc mě štvalo, že bych skončil dřív než Kopta, ten se aspoň zranil na tréninku, ale já ještě ani nezačal, prostě lůzr,“ svěřil se Miroslav Hanuš, který se s Václavem Koptou dlouhá léta přáteli. Oba herci si spolu zahráli například právě v Ulici.

Zranění nakonec omezilo jeho tréninky, ze soutěže ho ale naštěstí nevyřadilo. Jenže aby toho nebylo málo, Hanuš krátce po začátku tanečních lekcí dostal střevní chřipku! S tréninky tak nakonec začal až v srpnu.

I proto se teď herec snaží vše dohnat, jak se jen dá. „Trénujeme denně tři až čtyři hodiny, pak jdu hrát do divadla a domů. Je to náročné a jsem rád, že moje manželka se ujala role fyzioterapeutky, maže mě mentolovými mastmi a napravuje namožené tělo,“ oceňuje pomoc své ženy Hanuš.

Jeho rodina ho bude povzbuzovat i přímo při natáčení! „Už jsem celé rodině zajistil lístky. Řekl jsem jim, když se mám ztrapnit před celým národem, tak vy u toho budete se mnou,“ směje se herec.

Témata: StarDance Miroslav Hanuš Václav Kopta