Agáta Prachařová se vyprsila u moře! Lidé se kvůli tomuto smíchy popadají za břicho!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 9:29 | Aktualizováno: 11. září 2019 9:39

Agáta Prachařová si odletěla odpočinout do Izraele, kde si užívá péče maminky Veroniky Žilkové a nemusí nic řešit. Navíc se může věnovat milovanému surfování. Nové fotky z pláže si však někteří fanoušci vyložili po svém.

Agáta Prachařová zvolila osvědčené řešení manželské krize, sbalila kufry a odletěla do Izraele. To znamená jediné… Modelka a moderátorka oblékla jednodílné plavky, do podpaží vzala surf a vyrazila k moři. „Jako malá, ale miluju to,“ práskla na sebe na sociální síti.

Ačkoliv si dvojnásobná maminka vysloužila od fanoušků i velkou dávku obdivu, pozornost některých se upřela na její nohy. „Bez špiček žádná fotka… Umíš stát i normálně,“ vzkázala Agátě jedna z fanynek. „Agáto, ženská jsi hezká, ale ty věčný špičky. Už to vypadá jak nějakej handicap,“ přisadila si jistá Petra.

Sama Agáta si z toho nic nedělá, včera poslala domů jasný vzkaz. „Šťastná,“ napsala ke snímku na Instagramu. Vzápětí jí přišla zajímavá odpověď. „Štěstí je otázkou rozhodnutí. Nic víc. Nic míň,“ vzkázala z Česka herečka Laďka Něrgešová, která s Agátou sdílí podobný osud – s otcem svých dětí se rozvedla.

Prachařovou rozvod podle všeho teprve čeká, nikdo už však nepochybuje o tom, že je manželství s Jakubem Prachařem v troskách. Sama Agáta už poskytla dost signálů, např. začala na sociálních sítích opět vystupovat pod dívčím příjmením Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová