Ewa Farna a vztah k synovi... Řekla, proč se bez zpěvu neobejde!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 21:55

Ewa Farna vzala návrat na pódia po porodu pěkně zhurta, dokonce už dává i tzv. dvojáky. I na některé její fanoušky to však může působit tak, že na malého syna trochu kašle. Zpěvačka proto vysvětlila, proč se bez koncertů prostě neobejde.

Když se Ewa Farna po červnovém porodu syna Artura vracela na pódia, nechala se slyšet, že už se miminku bude věnovat jen „skandálních 22,5 hodiny denně“. O uplynulém víkendu to bylo dokonce ještě méně, jelikož si s kapelou střihla tzv. dvoják, tedy dva koncerty během jediného dne.

O synovi během toho alespoň něco zjistila. „Včera jsme měli dvoják. A to s tříměsíčním pokladem, který asi věděl dopředu, do čeho se narodí. Jinak si to, jakej je, neumím vysvětlit. Cestovatel,“ psala po obou vystoupeních na sociální síti. Populární zpěvačka si zkrátka život bez koncertování neumí představit a nyní vysvětlila proč.

„Zpívání a koncerty jsou moje flow. Takhle to bylo v neděli během vystoupení s Michalem Pavlíčkem v legendárním ‚Na kloboučku‛,“ komentovala Farna nové snímky na svém instagramovém profilu.

A co je tedy podle Ewy ona „flow“? Podle přednášek je to prý stav, ve kterém maximálně využíváme svůj přirozený talent, děláme, co nás baví, a jsme tím úplně pohlceni. Lidé ve „flow“ jsou podle informací zpěvačky o 500 procent výkonnější, o 450 procent rychleji se učí a jsou o 400 procent kreativnější.  

Témata: Ewa Farna