Honza Musil se na výročí dojal: Slova o nejtěžším období!

Jan Musil a jeho partner Jakub 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 19:20

Oblíbený moderátor Honza Musil má za sebou jedny z nejtěžších měsíců života, o jednu osobu se však může vždycky opřít. Právě partnerovi Jakubovi věnoval v den jejich výročí dojemný vzkaz na sociální síti.

Moderátor Honza Musil má za sebou těžkou životní zkoušku. O loňských Vánocích si přivodil pádem ze žebříku vážný úraz páteře, nakonec je bohudík všechno na dobré cestě. Partnerství s mladším Jakubem obstálo v kritickém období rovněž, a tak Honza cítil povinnost na výročí poděkovat.

„Tři roky jsme "manželé". Tři roky je to od chvíle co jsme si řekli, že náš život je společný a že to jinak nechceme,“ napsal Musil, kterého v rámci rekonvalescence čeká minimálně ještě jeden operační zákrok.

„Sami víte, jak u mě Jakub stál v tom nejtěžším období. Nepotřebuji žádný důkaz lásky. Vím, že je, že ho mám a on má mě. Milujeme se a každému z vás přeji alespoň kousek takové lásky, jakou prožíváme my dva,“ vzkázal fanouškům oblíbený moderátor.

Musil nedávno připustil, že se momentálně jeho stav nijak moc nelepší. „Moc věcí zatím nezvládnu, zranění to bylo vážné. Celkově se v tuto chvíli můj stav nikam neposouvá, ale je stabilní,“ přiznal eXtra.cz. Do práce v televizi se ale vrátil.

Témata: Jan Musil