Marta Kubišová: Pád a další obavy o zdraví!

Marta Kubišová s Lucií Bílou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 17:51

Legendární zpěvačka Marta Kubišová přitahuje pády jako magnet. Už v polovině léta přiznala, že se jí podobné patálie nevyhýbají, ani teď to není o moc lepší. I proto Kubišová opět skončila v péči lékařů. Jaká byla diagnóza?

Před třemi lety prodělala Marta Kubišová infarkt a od té doby to je s jejím zdravím nahoru dolů. Už zhruba v polovině července si postěžovala, že jí letošní léto vůbec nesedlo, již tehdy měla za sebou několik pádů a úrazů. Bohužel, nebylo to zdaleka všechno…

„Před měsícem jsem upadla na rozkopané ulici, když jsem se snažila vydrápat na chodník,“ přiznala šestasedmdesátiletá zpěvačka Blesku. Paradoxně se jí pád přihodil po cestě z pravidelné prohlídky v nemocnici na Homolce, která dopadla na výbornou.

Smolná událost se na zdraví Kubišové opět podepsala. „Jak jsem upadla, tak to odnesly obě kolena a nohy, které celé zmodraly. Bylo podezření na žilní onemocnění, ale angioložka z Homolky, paní doktorka Skalníková, to popřela a přišla na to, že mám pod oběma koleny Bakerovu cystu,“ prozradila deníku.

To ale ještě nebyl konec všech patálií. Před týdnem Marta upadla znovu, když si oblékala kalhoty. Naštěstí se to snaží brát s humorem. „Snažím se být na sebe opatrná, ale já ty pády asi přitahuji,“ dodala.

Témata: Marta Kubišová