Lucie Vondráčková: Užírá ji stesk po Kanadě!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 14:43

Lucie Vondráčková je už několik týdnů se syny zpátky v Česku, hlavu má však nadále zahlcenou vzpomínkami na Kanadu, která si našla místo v jejím srdci. Populární zpěvačce se po životě v zámoří evidentně stýská.

Jsou to již více než dva měsíce, co se Lucie Vondráčková se syny vrátila po letech strávených v Kanadě domů, aby se zde (snad už) natrvalo usadila. Stesk po zámořském druhém domově je ale nadále patrný, stačí se podívat na instagramový profil oblíbené zpěvačky a herečky.

Kupříkladu právě dnes sdílela archivní snímek, na kterém jsou vidět kanadské husy neboli bernešky velké. „Teď odlétají z Montrealu,“ posteskla si Vondráčková, která už odlet majestátních ptáků do teplejších krajin nemůže sledovat. Oběma jejím synům totiž už začal jejich první školní rok v Česku.

Dvojnásobná maminka minulý týden promluvila o životních podmínkách v rodné zemi. „Teď jsme tady, snažíme se nějak adaptovat, najít si nové přátele a kamarády. Zvyknout si na jinou školu a úplně jiný režim. A je nám celkem hezky, to je nejdůležitější,“ svěřila se Expresu.

Nejspíš však existuje ještě minimálně jeden důvod, proč se Vondráčkové stýská po Kanadě. Přiznala totiž, že v Česku je jako herečka odepsaná. „V hereckém světě je to ale katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady,“ připustila v rozhovoru pro zmíněný server.

Témata: Lucie Vondráčková