Novopečená maminka Bittnerová: Musí znovu na sál!

Bittnerová, Miluše 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 11:20

Rodila císařským řezem, na operační sál se ovšem brzy vrátí. Herečka a moderátorka Miluše Bittnerová si během těhotenství poranila jednu z dolních končetin, a tak jí čeká další zákrok. Kdy se ocitne opět v péči lékařů?

Jak vás stars24.cz informoval, vnadná herečka a moderátorka Miluše Bittnerová minulou středu přivedla na svět dceru Bettynku. „Všichni jsme zdraví a jsme rodina,“ svěřila se domovské Frekvenci 1 s tím, že rodila u Apolináře a operaci vedl fenomenální profesor Pařízek. Už brzy ale bude muset na sál znovu.

Jakmile přestane kojit, půjde na operaci jedné z dolních končetin. Dojde na poškozený meniskus, který si novopečená maminka poranila pár měsíců před porodem, když nešťastně došlápla. „Narkóza je v těhotenství riziková, proto jsme se s lékaři dohodli, že operace přijde na řadu až po kojení,“ prozradila Blesku.

Těmto mateřským povinnostem se zatím věnuje, a tak se zákrok zatím odkládá. „Protože kojím, nechtějte po mně víc vyjadřování. Hormonální bouře ze mne udělala přecitlivělého jedince, který má štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv,“ omlouvala se s humorem po porodu.

Podle deníku tedy nadále zůstává na invalidním vozíku, na kterém skončila už během těhotenství. „Snažila jsem se to rozchodit, ale bolest začala být tak nesnesitelná, že jsem momentálně odkázána na invalidní vozík,“ vysvětlovala tehdy.

Témata: Miluše Bittnerová