Karel Gott: Další miliony v kapse!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 10:42 | Aktualizováno: 11. září 2019 22:11

Na návrat na pódia to sice nevypadá, ale Karel Gott si nemusí nijak zoufat. Miliony totiž vydělává, aniž by musel opustit bezpečí Bertramky. Z jeho úspěchů se navíc radují i jiní, např. hudební vydavatelství.

Karel Gott má v posledních dnech spoustu důvodů k radosti. Dcera Dominika si přiznala problém s alkoholem a hodlá podstoupit léčení, navíc se na sociální síti pochlubil novými fotografiemi, které vyvrací spekulace, že by sám kvůli zdravotním potížím opět skončil v péči lékařů. Radost však dělá i jiným.

Podle serveru E15 se výrazně podílel na jedenáctimilionovém zisku domovského hudebního vydavatelství Supraphon, pod jehož hlavičkou působí už dlouhá léta. Vyplývá to z výroční zprávy firmy. Nejúspěšnějšími tituly byly vánoční deska pěvkyně Dagmar Peckové a právě Gottovo album Ta Pravá.

Navíc – jak už vás stars24.cz informoval – sám Gott si brzy přijde na pořádný balík peněz. Díky připravované biografické knize, o kterou je kromě Česka a Slovenska zájem i v německy mluvících zemích, Rusku či Polsku, si podle deníku Aha! může vydělat další miliony korun, aniž by opustil teplo domova.

Ustaraného Mistra v posledních dnech dokonce litovali v zahraničí, nejnovější fotky i informace však fanoušky bezpochyby přesvědčí, že se Gottovi nevede zase tak špatně, jak by se mohlo zdát.

Témata: Karel Gott