Lucie Bílá porušila zásadu a vystavila se na odiv!

Lucie Bílá 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 9:26

Lucie Bílá se na dovolené v Chorvatsku, kam vyrazila se svalnatým partnerem Radkem, rozhodla porušit jednu dlouholetou zásadu - v plavkách nikam a nikdy. Posuďte sami, zdali oblíbená zpěvačka udělala dobře.

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Bílá si po pracovně strávených letních prázdninách konečně vyrazila na dovolenou. Se svalnatým přítelem Radkem Filipim si vyrazili do Chorvatska, odkud oba posílají pozdravy fanouškům a především fotografie, které vyvěšují na svých profilech na sociálních sítích.

A zatímco na některých snímcích není Bílá kvůli hoře svalů po svém boku téměř vidět, čehož si zpěvačka také všimla, včera se mnohonásobná Zlatá slavice ukázala příznivcům sama. „Tímto porušuji svou zásadu, v plavkách nikdy a nikam,“ komentovala to Lucie na Instagramu.

Fanynky přitom názor Bílé evidentně nesdílejí. „Kdykoliv a kamkoliv,“ reagovala jedna z nich, a to zdaleka nebyl jediný kompliment. „Nemáte se za co stydět, paní Bílá. Máte postavu jako dvacítka a velice jste omládla. Sluší vám to, jen tak dál,“ ozvala se další fanynka.

Fotkou své partnerky v plavkách se na sociální síti pochlubil i Radek Filipi. „Protože chci, protože mohu,“ napsal v doprovodném komentáři, čímž asi poukazoval na to, že zpěvačka porušila svou dlouholetou zásadu. Klidně by tak mohla činit častěji…

Témata: Lucie Bílá