Vondráčková a Peksa? Svědek románku promluvil!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 8:50 | Aktualizováno: 11. září 2019 21:56

Lucie Vondráčková byla před časem přistižena ve společnosti svalovce Marka Peksy, se kterým se poprvé viděla na natáčení videoklipu. Jeden ze svědků jejich románku se teď rozhodl promluvit. Přeskočila pověstná jiskra?

Lucie Vondráčková je po červnovém návratu do Česka neustále spojována s muži, kteří se objeví v jejím okolí. Nejprve to byl parkourista Tomáš Zonyga, poté hokejový brankář Marek Peksa, který si střihl menší roli ve videoklipu oblíbené zpěvačky. Známý herec Jiří Krampol nyní prozradil, zdali přeskočila pověstná jiskra.

Jednaosmdesátiletý bavič se domnívá, že Vondráčková viděla Peksu na natáčení vůbec poprvé, přesto… „Moc dobře jsem si všiml, že mezi nima hned vznikla ta pověstná chemie. To se ani nedalo přehlédnout,“ svěřil se Blesku a vzápětí dokonce přiznal, že si je vedle sebe umí představit.

„Jen jsem je spolu poprvý takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili. Lucka vedle sebe potřebuje takovýho fešnýho svalovce s citlivou duší, a to Marek rozhodně je,“ konstatuje Krampol.

Populární herec dokonce žije v přesvědčení, že potenciální vztah má teoreticky šanci, protože Lucie a Marek mají mnoho společného. „On je rozvedený a má děcko, takže má k Lucce velmi blízko. Přál bych jí, aby jí to s ním vyšlo. Je to hodná holka a jsem přesvědčen, že by Marek nechtěl, aby stála jen u plotny. Měl by určitě pochopení i pro její práci,“ dodal na závěr.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa Jiří Krampol