Veronika Žilková a dcera Agáta? Panečku, to je divadlo!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 16:21

Veronika Žilková má v Izraeli nečekanou návštěvu. Krizí ve vztahu poznamenaná dcera Agáta Prachařová si totiž v Praze sbalila kufry a vyrazila za maminkou. Populární herečka si v tu samou chvíli vzpomněla na zajímavou věc.

Už i k Veronice Žilkové doputovala informace, co se právě děje v České republice. Herečce, která momentálně kvůli manželově diplomatické misi žije v Izraeli, už dcera Agáta Prachařová nejspíš z první ruky vypráví o manželské krizi, která plní titulky českých médií.

Agáta si totiž, jak už vás stars24.cz informoval, sbalila kufry a odletěla do Izraele. „Říkala, že potřebuje vypadnout a užít si slunce, teplo, moře a péči své mámy,“ prozradil Blesku zdroj z jejího okolí. Podobně to Agáta řešila už na jaře, kdy se manželství s Jakubem Prachařem poprvé otřáslo v základech.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Zář 8, 2019 v 9:47 PDT

Reakce Žilkové? Na sociální sítí vyvěsila letitou fotografii jako vzpomínku na společnou divadelní hru s Agátou, manželem a synem Vincentem. „Bohužel jsme odehráli jen 5 představení a pak nám principál pláchnul,“ vysvětlila fanouškům Veronika.

Divadlem s prvky dramatu, komedie i tragédie je i manželská krize Prachařových. Agáta dělá všechno pro to, aby za vztahem udělala tlustou čáru. Na sítích opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová, změnila si účes. Navíc zjistila, že „život není to, co chceš, ale co vydržíš“.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová