Lucie Vondráčková straší: Chůva pro děti!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 14:35 | Aktualizováno: 10. září 2019 21:07

Lucie Vondráčková má doma dva syny z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem, o které se vzorně stará. Teď ale vyšlo najevo, že přemýšlí o chůvě, avšak trochu jinak, než by se mohlo na první pohled zdát.

Lucie Vondráčková si minulý týden do médií postěžovala, že jako herečka je v Česku kvůli negativní popularitě odepsaná. Zároveň ovšem svým fanouškům předvedla, že by se uživila jako průvodkyně po méně známých místech hlavního města. A jak se ukazuje, není to jediná profese, které by se mohla věnovat.

Herečka Nikol Štíbrová, která je na mateřské s dvouletým synem Mathiasem, se totiž na sociální síti pochlubila ústřižkem z chatu s jednou ze svých kamarádek. Z jejich debaty následně vyplynulo, že Vondráčková by jako dvojnásobná maminka byla dobrá chůva pro děti.

„Měla jsem opravdu dlouhý sen o Matesovi. Strašně moc všude běhal a na všechno lezl úplně nekontrolovaně… Ale pak ho hlídala Lucka Vondráčková a byl klidnější,“ píše Nikol její známá. „Aha. Tak tudy vede cesta!“ odvětila Štíbrová.

Příspěvek na Instagramu neunikl ani samotné Lucii. „Sem s ním,“ vzkázala herecké kolegyni. Je však jasné, že se bude nadále věnovat především výchově svých synů Adama a Matyáše, které má z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem.

Témata: Lucie Vondráčková Nikol Leitgeb (Štíbrová)