Ewa Farna v návalu emocí: S fanoušky si to vyříkala!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 12:37

Ewa Farna má tendenci si některé věci se svými fanoušky vyříkávat, což se stalo i po víkendovém koncertu v Novém Jičíně. Během vystoupení se totiž spustil déšť a publikum na rozdíl od zpěvačky zmoklo.

Jak už vás stars24.cz informoval, Ewa Farna si o víkendu střihla tzv. dvoják, tedy dva koncerty během jediného dne. Zjistila, že její syn Artur je malý poklad, který asi předem tušil, do jaké rodiny se narodí, ale také něco nového o svých fanoušcích.

Jeden z koncertů se totiž konal v Novém Jičíně. Tamním příznivcům Ewa na sociální síti předala pomyslnou cenu pro nejstatečnější publikum. „Po dlouhé době u Vás a to narvané náměstí v deset večer? Pak ještě totální liják a vy jste v tom prostě byli s námi. Klaním se Vám ještě teď a děkuju za úlet atmosféru,“ vzkázala na Instagramu.

Drzá slovenská fanynka se ovšem rozhodla populární zpěvačce připomenout, že to bylo trochu jinak. „No ty si v tom nebyla, byla si pod střechou,“ odvětila Ewě, která si to ovšem nenechala líbit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Zář 8, 2019 v 12:40 PDT

„Tak když máme kolem sebe milion kabelů a napojení na elektřinu, tak by to asi nebylo jinak možný,“ vysvětlila Farna. „Ale myslím to tak, že jsem tam taky mohla zůstat stát sama a zpívat pro prázdný náměstí, víš,“ dodala vzápětí.

Do práce nakonec oblíbená zpěvačka vyrazila i v neděli, kdy si vystřihla dvě písně jako host kytaristy Michala Pavlíčka. Pak ale bezpochyby rychle spěchala domů za malým synem.

Témata: Ewa Farna