Radek Filipi zastínil Bílou: Lucie si tu skoro nevšimnete!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 11:18 | Aktualizováno: 9. září 2019 15:45

Radek Filipi už téměř zastínil svou životní partnerku, zpěvačku Lucii Bílou. Není řeč o popularitě, ale o společných fotografiích páru, kterým dominuje jeho svalnatá postava. Bílá dokonce připustila, že pokud to bude takhle pokračovat, na snímcích už brzy nebude.

Jak už vás stars24.cz informoval, Lucie Bílá si po pracovně strávených letních prázdninách konečně vyrazila na dovolenou. Se svalnatým přítelem Radkem Filipim si vyrazili do Chorvatska, odkud oba posílají pozdravy fanouškům a především fotografie, které vyvěšují na svých profilech na sociálních sítích.

Jedno společné foto, kterým se na Instagramu pochlubili oba, ale fanoušky zarazilo. A nejenom je. „Ještě chvíli a už se na společné foto nevejdu,“ přiznala Bílá, jejíž partner to už s posilovnou možná trochu přehání. Naznačují to i komentáře followerů v diskuzi na Filipiho profilu.

„Ty voleee, to je prackaaaaa,“ zní první takový příspěvek do debaty. „Hnáta velká jak celý její tělo,“ konstatuje jeden z příznivců páru. „To je strašnej kus ruky,“ přisadil si někdo jiný. „Ty brďo, máš ruce jak já 2 nohy,“ dodal další samozvaný komentátor.

Jedna z fanynek Bílé se však domnívá, že Filipiho svaly mají pro zpěvačku i svá pozitiva. „Mít velkého chlapa má mimo jiné jednu velkou výhodu. Žena se vedle něj vždycky bude cítit křehká... To je hrozně fajn,“ píše Veronika. Doufejme, že s ní Lucie souhlasí.

Témata: Radek Filipi Lucie Bílá