Vnadná Miluše Bittnerová je maminkou: Dceři dala krásné jméno!

Bittnerová, Miluše 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 10:40 | Aktualizováno: 10. září 2019 12:56

Vnadná herečka a moderátorka Miluše Bittnerová se v 41 letech dočkala vytouženého dítěte. Dceru přivedla na svět ve známé pražské porodnici už minulý týden a s partnerem Reném jí vybrali krásné jméno.

Pět měsíců nazpět oznámila herečka a moderátorka Miluše Bittnerová těhotenství a nyní už je novopečenou maminku. Radostnou novinku nemohla prozradit nikomu jinému než domovské rozhlasové stanici Frekvence 1, porod ovšem proběhl v naprostém utajení už před několika dny.

„Dcera Betynka se narodila ve středu ráno. Ten pocit se nedá slovy popsat. Betynčin tatínek ji přivítal už na porodním sále. Všichni jsme zdraví a jsme rodina,“ svěřila se rádiu s tím, že rodila u Apolináře a operaci vedl fenomenální profesor Pařízek. Veškerému zdravotnickému personálu nezapomněla poděkovat.

Miluše už se nyní celým srdcem vrhla do mateřských povinností. „Protože kojím, nechtějte po mně víc vyjadřování. Hormonální bouře ze mne udělala přecitlivělého jedince, který má štěstím neustále slzy na krajíčku a přiblblý úsměv,“ omlouvala se s humorem.

Bittnerová si už dopředu postěžovala, že jsou dnes některé požadavky na maminky velmi přísné. „Už teď ze mě dělají špatnou matku. Třeba tím, že mě nutí používat hadrové plenky. To mě irituje, protože papírové jsou sice proti životnímu prostředí, ale kdybych chtěla být ekologická, tak místo telefonování ťukám morseovku nebo vysílám kouřové signály,“ stýskala si před časem.

Témata: Miluše Bittnerová