Slováček a Gelemová si vyrazili! Co na to Dáda?

Lucie Gelemová a Felix Slováček v Petrohradu 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 9:28 | Aktualizováno: 10. září 2019 9:14

Felix Slováček se v posledních týdnech ocitl mezi dvěma mlýnskými kameny. Manželka Dáda Patrasová mu opět hrozí rozvodem, hudebník si z toho těžkou hlavu nedělá. Raději si s partnerkou Lucií Gelemovou vyrazil do zahraničí.

Dáda Patrasová mu sice hrozí právníky a rozvodem, ale Felixe Slováčka to evidentně nijak zvlášť netrápí. Se svou nynější partnerkou Lucií Gelemovou, s níž manželce už nějaký ten pátek zahýbá, si opět vyrazili na cesty. Střelka kompasu tentokrát ukazuje na východ.

Kontroverzně vnímaná výtvarnice se totiž na Instagramu pochlubila společným snímkem páru z Petrohradu. Soudě podle fotografie si s Felixem neodpustili noční procházku pětimilionové metropole na pobřeží Baltu. Co na to Dáda Patrasová, která se nechala slyšet, že jí Gelemová nestojí za jakékoliv vyjádření?

Oblíbená herečka se o víkendu rovněž ozvala na sociálních sítích. Svůj čas věnovala dětem, ač nikoliv těm vlastním. „Právě jsme skončili vystoupení v Oslavanech u Brna. Malí i velcí byli skvělí,“ ohlásila se fanouškům z jižní Moravy.

Snímky – pokud je tedy viděla – ale Patrasovou rozhodně nepotěšily. Gelemová se navíc o pár dní dříve chlubila vlastnoručně vyrobenými keramickými výrobky, jejichž ústředním motivem je láska. Nechybí srdíčko s dvojicí postav, které mají nejspíš symbolizovat Lucii a Felixe. Nikdo by se nedivil, kdyby záměrem byla i provokace herečka.

Patrasová ostatně tvrdí, že jí Gelemová posílá vulgární a výhrůžné zprávy, celou věc už podle svých slov předala do rukou právníků. V opačném gardu ovšem tvrdí to samé i výtvarnice.

Témata: Lucie Gelemová Felix Slováček Dagmar Patrasová