Agáta Prachařová: Rázné a osvědčené řešení krize!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. září 2019 8:24

Agáta Prachařová podle všeho sáhla k osvědčenému řešení manželské krize. Stejně jako na jaře zmizela i s dětmi z Česka, kde nechala Jakuba Prachaře napospas osudu. Kam a za kým má namířeno?

Manželství Prachařových je podle všeho definitivně v troskách. Ani jeden z partnerů sice rozchod oficiálně nepotvrdil, ale humbuk kolem nich nasvědčuje tomu, že nastal nevyhnutelný konec, o kterém ostatně někteří lidé nepochybovali už na jaře při první krizi.

Tentokrát to začalo následujícím tajemným vzkazem Agáty Prachařové. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ napsala na Instagramu. Následovala změna jména, jelikož o pár dní později začala na sociálních sítích vystupovat opět pod dívčím příjmením Hanychová. Pak ještě zašla ke kadeřnici, aby změnila účes.

Včera navíc Agáta sebrala děti a odletěla s nimi za maminkou Veronikou Žilkovou do izraelského Tel Avivu, aby si vyčistila hlavu. „Říkala, že potřebuje vypadnout a užít si slunce, teplo, moře a péči své mámy,“ prozradil Blesku zdroj z jejího okolí.

Každý řeší nastalou situaci po svém. Pro Jakuba Prachaře je terapií práce. V pátek si kupříkladu nenechal ujít módní show za účasti známých topmodelek Terezy Maxové nebo Daniely Peštové.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková