Odepsaná Lucie Vondráčková: Začne se živit jako průvodkyně?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 19:45 | Aktualizováno: 9. září 2019 22:03

Lucie Vondráčková v tomto týdnu přiznala, že minimálně v jedné ze dvou svých uměleckých profesí je po návratu do Česka prakticky odepsaná. Na sociální síti však přesvědčila fanoušky, že by se mohla věnovat i jinému zaměstnání.

Lucie Vondráčková tento týden šokovala velice upřímnou zpovědí, kterou poskytla jednomu z tuzemských médií. Mimo jiné v ní přiznala, že zatímco její hodnota v hudebním světě stoupá, ve filmovém průmyslu je to přesně naopak.

Dvojnásobná maminka, která se rozvádí s manželem Tomášem Plekancem, sice dostala nabídku hrát v televizním seriálu Modrý kód, jinak to ale s hereckými nabídkami není žádná sláva. „V hereckém světě je to katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady,“ prozradila Expresu.

Čím nahradit chybějící příjmy v rodinné pokladničce? Celebrity dnes často živí sociální sítě, kde se Vondráčková naposledy prezentovala jako zdatná průvodkyně po méně známých místech české metropole. Fanouškům totiž sdělila pár informací o Hamerském rybníce v pražských Záběhlicích.

Spíš to ale vypadá, že se v Česku bude věnovat své pěvecké kariéře. „Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou,“ svěřila se zmíněnému serveru. Z takové částky se dá bez problémů nějaký čas vyžít.

Témata: Lucie Vondráčková