Nadšená Lucie Bílá: Zbavila se podivné alergie!

Lucie Bílá 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 16:19 | Aktualizováno: 8. září 2019 19:05

Lucie Bílá si po pracovně stráveném létu konečně dopřává dovolenou. S přítelem Radkem Filipim se vydala do Chorvatska, kde se dokonce zbavila letitých problémů s podivnou alergií. O jaký problém konkrétně šlo?

Prakticky neustále Lucie Bílá vysvětluje, že se za svého přítele Radka Filipiho opravdu ještě nevdala. Nedávno uvedla, že při předchozích manželstvích neměla správnou motivaci ke svatbě, a tak není třeba nikam spěchat. Zato motivaci ke společné dovolené se svalovcem našla.

Důkazem jsou fotky na jejím instagramovém profilu, kde se fanouškům ozvala z Chorvatska, kam s partnerem zamířila. Pobyt u Jadranu si zatím náramně užívá. „To je snad poprvé, co nemám alergii na prázdniny,“ přiznala na sociální síti. Vzápětí tato slova ještě vysvětlila.

„Vždy mě ta volná místa v diáři děsila. Teď jen, ať si na to zas moc nezvyknu,“ dodala oblíbená zpěvačka, která celé letní prázdniny strávila na koncertních pódiích, ať už sama nebo s kapelou Arakain.

Bílá ovšem nedávno prozradila, že trpí i jednou opravdovou alergií. „Alergie na kovy je jedna z mých oblíbených. Díky ní si mohu bez výčitek pořizovat jen pravé šperky,“ komentovala před časem jeden ze snímků na Instagramu.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi