Těhotná Tereza Voříšková: Pozvánka do ložnice!

Tereza Voříšková (herečka) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. září 2019 14:58

Populární herečka Tereza Voříšková si ani v těhotenství neodepřela svatební cestu s manželem Matyášem, kterého si vzala v polovině letních prázdnin. Fanoušky teď dokonce pozvala do ložnice.

Tereza Voříšková má za sebou velice turbulentní období. Odstartovalo to počátkem června, kdy se s fanoušky podělila o radostnou novinu. Namísto klasického oznámení nebo fotky s bříškem sice zvolila poměrně netradiční metodu, ale každému došlo, že je těhotná.

S partnerem Matyášem Rambou navíc chtěli před porodem stihnout také svatbu. Sňatek uzavřeli v druhé polovině července, kdy se populární herečka pochlubila svatební fotografií, navíc přijala manželovo příjmení a nyní se prezentuje jako Tereza Ramba.

Novomanželům se nakonec podařilo zvládnout i svatební cestu, Tereza dokonce nechala fanoušky nahlédnout do ložnice. „Tramp na zámku. Z obytňáku do peřinek a zpět,“ okomentovala snímek. Podle dostupných informací si společně užívají v hotelu Chateau Herálec na Vysočině.

Ze včerejšího příspěvku ovšem vyplývá, že Rambovi se komfortu ubytovacího zařízení vzdali a opět nasedli do svého obytného automobilu. Už brzy v něm budou moci cestovat ve třech, jelikož herečka má v prosinci přivést na svět prvního potomka.

Témata: Tereza Voříšková